Hoe werkt de veiling?

De volledige opbrengst gaat naar de Cruyff Foundation. Je kunt bieden op meer dan 200 voetbal-items. Elke club heeft zijn eigen categorie met veilingitems. Om een bod te kunnen doen, maak je eerst een account aan.

Klik op de onderstaande veelgestelde vragen voor meer informatie:


Een account aanmaken doe je in twee eenvoudige stappen;
1. Klik op mijn account rechtsboven op deze website.
2. Vul een gebruikersnaam in, je mailadres en verzin een wachtwoord. Je kunt meteen beginnen!


Je kunt van vrijdag 18 maart 20:00u t/m vrijdag 25 maart 20:00u biedingen uitbrengen op jouw favoriete item(s) naar keuze.


Je krijgt een e-mail na de veiling met het bericht dat je de hoogste bieder bent. Kijk ook of deze mail niet in je ‘spam-folder’ terecht komt. In de mail staat aangegeven hoe je kunt betalen.


De hoogste bieder ontvangt direct na het sluiten van de veiling een digitale factuur. Je hebt dan 48 uur de tijd om te betalen via iDeal. Wanneer er niet in de bepaalde termijn betaald wordt, gaat het item over op de volgende bieder.


De verzendkosten zijn € 3,95 per item (tot 50 euro) en alles boven de € 50,- wordt gratis verzonden.


Als jouw bod het hoogste bod is, is jouw aanbod bindend. Dit betekent dat een door jouw uitgebracht bod niet meer ingetrokken kan worden en dat het van rechtswege is gebonden. Omdat dit gaat om een online aankoop, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarin je de aankoop kunt herroepen volgens de wet Koop op Afstand.


De Cruyff Foundation maakt sport en spel mogelijk voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dat doen ze ook voor vluchtelingen en statushouders door middel van sportprojecten in Nederland en daarbuiten. De volledige veilingopbrengst van Vrijdag de 14e komt ten goede aan deze projecten.

Neem contact op