#Vrijdag14

Algemene voorwaarden:

Artikel 1: De veiling

Deze site is opgericht om geld op te halen voor De Cruyff Foundation. Dit wordt gedaan door een veiling waar unieke items worden geveild. De Cruyff Foundation maakt sport en spel mogelijk voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dat doen ze ook voor vluchtelingen en statushouders door middel van sportprojecten in Nederland en daarbuiten. De volledige veilingopbrengst van Vrijdag de 14e komt ten goede aan deze projecten. 

Artikel 2: Wie zijn wij

Deze veiling is opgezet vanuit de Coöperatie Eerste Divisie en de Cruyff Foundation. Sinds vorig jaar is de Cruyff Foundation de officiële maatschappelijk partner van de Keuken Kampioen Divisie. Maar da’s logisch, want het gedachtengoed van de Cruyff Foundation wordt door de Keuken Kampioen Divisie volledig omarmd.

Artikel 3: Het aanbod

3.1 Als een product slechts tijdelijk of onder bepaalde voorwaarden beschikbaar is, dan wordt dit duidelijk op de productpagina vermeld.

3.2 De productpagina bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd zodat je het product goed kan beoordelen. Als wij gebruik maken van afbeeldingen, dan moeten deze waarheidsgetrouw zijn. Echter van de opkomstshirts is een afbeelding toegevoegd zonder handtekening.

Artikel 4: De Koopovereenkomst

4.1 De hoogste bieder ontvangt direct na het sluiten van de veiling een digitale factuur. Deze factuur dient binnen 48 uur betaald te worden via iDeal.

4.2 Wanneer er niet in de bepaalde termijn betaald wordt. Zal de een na hoogste bieder de bieding winnen. Als dit gebeurt, zullen de stappen volgens 3.1 volgen.

4.3 Wij zorgen ervoor dat je veilig kunt bestellen en betalen en wij zorgen voor voldoende technische en organisatorische beveiliging van alle (persoons)gegevens. Zie privacy statement.

4.4 Na betaling kan het product niet geruild/teruggestuurd worden. Het bedrag wat je hebt betaald kan niet teruggegeven worden.

4.5 Volgens de wet Koop op Afstand heb je wettelijk 14 dagen bedenktijd waarin jij als koper de aankoop kan herroepen.

Artikel 5: De Levering

5.1 Wij nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de uitvoering van de Koopovereenkomst en de levering van de producten.

5.2 We zullen het product binnen 12 werkdagen versturen/leveren.

5.3 Tot een bedrag van €50 zijn de verzendkosten €3,95. Daarboven zal de bestelling gratis worden verstuurd.